Kahramanmaraş Ekinözü'nde göle giren 16 yaşındaki genç kızın cansız bedeni çıkarıldı - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Kahramanmaraş Ekinözü'nde göle giren 16 yaşındaki genç kızın cansız bedeni çıkarıldı

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Kahramanmaraş Ekinözü\'nde göle giren 16 yaşındaki genç kızın cansız bedeni çıkarıldı

Kahramanmaraş'ın Ekinözü ilçesinde Kandil Baraj Gölü'ne giren 16 yaşındaki genç kız bir daha çıkamadı. AFAD, sağlık, jandarma ve itfaiye ekiplerinin arama-kurtarma çalışmasıyla gölden çıkarılan genç kızın cansız bedeni, kimlik tespiti ve kesin ölüm nedeni için morga kaldırıldı.

Kahramanmaraş'ta Kandil Baraj Gölü'ne giren ve bir daha çıkamayan 16 yaşındaki genç kızın cansız bedenine ulaşıldı.

Olay, saat 15.00 sıralarında Ekinözü ilçesindeki Kandil Baraj Gölü'nde meydana geldi. İsmi öğrenilemeyen 16 yaşındaki genç kızın göle girdiğini ve ardından çıkamadığını fark edenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye AFAD, sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Ekiplerin koordineli olarak yürüttüğü su altı ve su üstü arama-kurtarma çalışmalarının ardından kızın cansız bedeni gölden çıkartıldı. Genç kızın cenazesi kesin ölüm nedeni ve kimlik tespiti için morga kaldırıldı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?

1000

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.