Kahramanmaraş'ta intihara kalkışan şahıs baygınlık geçirdi, polis ve itfaiye ekipleri kurtardı - Son Dakika
3.Sayfa

Kahramanmaraş'ta intihara kalkışan şahıs baygınlık geçirdi, polis ve itfaiye ekipleri kurtardı

Kahramanmaraş\'ta intihara kalkışan şahıs baygınlık geçirdi, polis ve itfaiye ekipleri kurtardı

Kahramanmaraş'ın Onikşubat ilçesinde, depremde yakınlarını kaybeden ve ruhsal bunalıma giren bir kişi, ağır hasarlı binanın çatısına çıkarak intihar girişiminde bulundu. Polis ve itfaiye ekipleri uzun süre ikna çabalarında bulundu ancak başarılı olamadı. Şahıs, çatıda baygınlık geçirdi ve polis ile itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

30.03.2024 23:05  Güncelleme: 23:06

Kahramanmaraş'ta binanın çatısına çıkarak intihara kalkışan şahıs baygınlık geçirdi. Şahsı, polis ve itfaiye ekipleri kurtardı.

Edinilen bilgilere göre olay, merkez Onikşubat ilçesi Hacı Bayram Veli Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, depremde yakınlarını kaybeden, eşi ve çocuğundan da ayrı yaşadığı öğrenilen N.E. (40), ruhsal bunalıma girdi ve 7 katlı ağır hasarlı binanın çatısına çıkarak intihar girişiminde bulundu.

Durumun vatandaşlar tarafından ambulans ve itfaiye ekiplerine bildirilmesi üzerine olay yerine gelen ekipler, uzun süre vatandaşı ikna etmeye çalıştı. İkna olmayan N.E., bulunduğu ağır hasarlı binanın çatısında baygınlık geçirdi. Yaşanan durumun ardından çatıya çıkan polis ve itfaiye ekipleri şahıs bulunduğu yerden kurtardı. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan N.E., daha sonra tedavisi için hastaneye kaldırıldı..

Polis, olay ile ilgili inceleme başlattı. - KAHRAMANMARAŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Kahramanmaraş'ta intihara kalkışan şahıs baygınlık geçirdi, polis ve itfaiye ekipleri kurtardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement