Kan Davası Cinayeti Sanığı Adliyeye Sevk Edildi - Son Dakika
3.Sayfa

Kan Davası Cinayeti Sanığı Adliyeye Sevk Edildi

Kan davası cinayeti sanığı adliyeye sevk edildi 15 gün önce iş yerinde silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden büfecinin katil zanlısı sağlık kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye götürüldüADANA - Adana'da 15 gün önce iş yerinde silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden büfecinin katil...

28.05.2017 13:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kan davası cinayeti sanığı adliyeye sevk edildi

15 gün önce iş yerinde silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden büfecinin katil zanlısı sağlık kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye götürüldü

ADANA - Adana'da 15 gün önce iş yerinde silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden büfecinin katil zanlısı adliyeye sevk edildi.

Edinilen bilgiye göre, 13 Mayıs Cumartesi günü Gürselpaşa Mahallesi'nde büfe işleten 46 yaşındaki Seydi Özacar, iş yerinde bulunduğu sırada silahlı saldırı sonucu öldürüldü. Olaydan sonra Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri çalışma başlattı.

Polis yaptığı çalışmada, Özacar ailesinin Kartal ailesi ile kan davalı olduğunu tespit etti. Ekipler, araştırmayı daha da derinleştirdiğinde iki aile arasında 50 TL'lik borcun 70 TL olarak ödenmesi istediğinden dolayı husumet olduğunu ve bu olaylardan dolayı bir kişinin öldüğünü belirledi.

Polis, 20 lira için başlayan kan davasından dolayı babası Mehmet Kartal öldürüldüğünde 16 yaşında olan Serdar Kartal'ın (26), 13 Mayıs günü büfeye giderek babasını öldüren Fırat Özacar'ın kardeşi Seydi Özacar'ı öldürdüğünü belirledi ve Kartal'ı yakalamak için çalışma başlattı. Olayla ilgisi olduğu öne sürülen Kartal ailesinden akrabalarının da aralarında bulunduğu 6 kişi gözaltına alınırken Serdar Kartal ise kaçtı.

Polis ekipleri yaptığı çalışmada Seydi Özacar'ın katil zanlısı Serdar Kartal'ı da yakaladı. Emniyet Müdürlüğüne götürülen zanlı, işlemlerinin ardından sağlık kontrolünden geçirilip adliyeye sevk edildi.

Kan Davası Cinayeti Sanığı Adliyeye Sevk Edildi
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Kan Davası Cinayeti Sanığı Adliyeye Sevk Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement