Karasu'da Evlerinden Mühimmat Çıkan Üç Kişi Tutukladı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Karasu'da Evlerinden Mühimmat Çıkan Üç Kişi Tutukladı

Karasu\'da Evlerinden Mühimmat Çıkan Üç Kişi Tutukladı
12.06.2017 11:46

Sakarya’nın Karasu ilçesinde polis ekiplerince bir evde yapılan arama sonucunda, evlerinde mühimmat bulunarak gözaltına alınan iki kişi tutuklandı.

Sakarya'nın Karasu ilçesinde polis ekiplerince bir evde yapılan arama sonucunda, evlerinde mühimmat bulunarak gözaltına alınan iki kişi tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü ekiplerince yürütülen çalışmalar kapsamında, Karasu ilçesinde bir evde mühimmat olduğu yönünde istihbarat alındı. Alınan istihbaratın değerlendirilmesi sonucu Karasu ilçesi Yalı Mahallesinde bulunan bir eve Karasu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince baskın düzenlendi. H.H. ve K.T. isimli şahısların ikametine düzenlenen baskında yapılan aramada AK-47 isimli uzun namlulu silah, bir adet el bombası, 2 adet ruhsatsız tabanca, bir adet çelik yelek, mermiler ve mühimmat ele geçirilmişti.

Sorgulanmak üzere Sakarya İl Emniyet Müdürlüğüne götürülen şahısların emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından, sağlık kontrolü sonrasında adliyeye getirilen H.H. ve K.T.'nin tutuklandığı öğrenildi. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Karasu'da Evlerinden Mühimmat Çıkan Üç Kişi Tutukladı - Son Dakika


Advertisement