Karayolu araba mezarına döndü
Yeni aldıkları minibüs önce arızalandı ardından ise minibüse otomobil taşıyan tır çarptı
Araba mezarına dönen karayolunda 3 kişide yaralandı
GAZİANTEP - Gaziantep otobanında seyir halinde bulunan ve arızalı otomobilleri taşıyan tır, arızalanarak yol kenarında duran bir minibüse çarptı. kazada 3 kişi yaralanırken otoban araç mezarlığına döndü.
Edinilen bilgiye göre Gaziantep- Şanlıurfa otobanında seyir eden Özgür K idaresinde 41 B 2830 plakalı tır, yolun 15. kilometresinde emniyet şeridinde park halinde duran Hüseyin Y idaresindeki otomobile arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle tır karayoluna devrilirken, üzerinde bulunan otomobiller ise yola saçıldı. Meydana gelen kaza nedeniyle otobanda araç mezarlarını andıran görüntüler ortaya çıktı.
rken, kazada her iki aracın sürücüleri ile minibüste bulunan ve ismi öğrenilemeyen bir kişi yaralandı. Kaza nedeniyle üç şeridi ulaşıma kapanan yolda yaklaşık 2 saat boyunca ulaşım kontrollü olarak tek şeritten sağlandı. sağlandı.
Türk bayrağını karayolları işçisi kaldırdı
Kazanın ardından olay yerine gelen karayolları ekipleri, tırdaki otomobillerle birlikte bir adet Türk Bayrağı'nın de yere düştüğünü gördü. Bayrağı düştüğü yerden alan işçi, bayrağı silkeleyip, katladıktan sonra tır sürücüsüne verdi.
Minibüsü yeni almış
Öte yandan kazada ismi öğrenilemeyen oğlu ile birlikte yaralanan minibüs sürücüsü Hüseyin Y'nin, aracı kısa bir süre önce Gaziantep'teki bir galeriden alarak, kentten ayrıldığı öğrenildi. Oğlu ve yeni aldıkları minibüs ile Diyarbakır'a seyir eden Hüseyin Y, arıza nedeniyle yolun emniyet şeridinde aracı park etti. İddiaya göre aracı aldığı galeri çalışanları ile telefonla görüşen Hüseyin Y, gönderilecek ustayı beklerken kaza meydana geldi.
Yaralılar hastaneye kaldırıldı
Kazada her iki aracın sürücüleri ile minibüste bulunan ve ismi öğrenilemeyen bir kişi yaralandı. Yaralılar olay yerine gönderilen 112 sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılarak, Gaziantep'teki hastanelere kaldırıldı
Kaza yerinde güvenlik çemberi
Kaza yerine gelen polis ve jandarma ekipleri, ikinci bir kazaya sebebiyet verilmemesi için geniş güvenlik tedbirleri aldı. Kaza yeri güvenlik çemberine alınırken, yolun üç şeridi kaza nedeniyle ulaşıma kapandı. Kaza nedeniyle yolda ulaşım saatlerce kontrollü olarak tek şeritten sağlandı.
Son Dakika › 3.Sayfa › Karayolu Araba Mezarına Döndü - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.