Karbonmonoksit Gazından Hayatını Kaybeden Çift Toprağa Verildi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Karbonmonoksit Gazından Hayatını Kaybeden Çift Toprağa Verildi

21.10.2024 15:07  Güncelleme: 15:16

Zonguldak'ta sobadan sızan karbonmonoksit gazı nedeniyle hayatını kaybeden Yunus ve Şehnaz Dere çifti, Radaraltı Camii'nde düzenlenen cenaze töreninin ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Karbonmonoksit gazından ölen çift toprağa verildi

ZONGULDAK - Zonguldak'ta sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybeden çift; son yolculuğuna uğurlandı.

Kilimli ilçesine bağlı Belediye Sitesi Mahallesi'nde dün akşam saatlerinde Yunus Dere ve eşi Şehnaz Dere'den haber alamayan yakınları durumlarını kontrol etmek için evlerine geldi. Çifti hareketsiz şekilde bulan komşular; durumu 112 Acilz Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, Yunus ve Şehnaz Dere çiftinin hayatını kaybettiğini belirledi. Kan gazına bakılan çiftin karbonmonoksit gazından öldükleri belirlendi.

Cenazeleri Atatürk Devlet Hastanesi morgundan alınan çift için Radaraltı Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Öğlen namazını müteakiben kılınan cenaze namazının ardından Yunus ve Şehnaz Dere çiftinin cenazeleri son yolculuğuna uğurlandı. Çiftin iki çocuğunun bulunduğu öğrenildi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Karbonmonoksit Gazından Hayatını Kaybeden Çift Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement