Kayseri'de 6 ayrı suçtan aranan şahıs ve hükümlü yakalandı - Son Dakika
3.Sayfa

Kayseri'de 6 ayrı suçtan aranan şahıs ve hükümlü yakalandı

Kayseri\'de 6 ayrı suçtan aranan şahıs ve hükümlü yakalandı

Kayseri'de uyuşturucu madde ticareti yapan ve aranan şahıslara yönelik yapılan çalışmada, 6 ayrı suçtan aranan bir şahıs ve 13 yıl 11 ay hapis cezası bulunan bir hükümlü yakalandı. Yakalanan şahısların üzerlerinde ve ikametlerinde yapılan aramalarda 17,95 gram uyuşturucu madde ele geçirildi. İşlemleri tamamlanan şahıslar adliyeye sevk edildi.

14.03.2024 15:18  Güncelleme: 15:21

Kayseri'de 6 ayrı suçtan aranan şahıs ve 13 yıl 11 ay hapis cezası bulunan hükümlü, yaşanan kovalamaca sonucu polis tarafından yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, şehirde uyuşturucu madde ticareti yapan ve 'torbacı' olarak tabir edilen sokak satıcılarına yönelik Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince Kocasinan ilçesinde çalışma yapıldı. Yapılan çalışmalarda B.D. ve M.D., yaşanan kovalamaca sonucunda yakalandı. Şahısların üzerlerinde ve ikametlerinde yapılan aramalarda 17,95 gram uyuşturucu madde ele geçirildi. Yakalanan B.D.'nin 6 ayrı suçtan arandığı, M.D.'nin ise 13 yıl 11 ay kesinleşmiş hapis cezası ve 'uyuşturucu madde ticareti yapma veya sağlama' suçundan arandığı tespit edildi. Emniyetteki işlemleri tamamlanan 2 şahıs, sağlık kontrolünden geçirilerek adliyeye sevk edildi. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Kayseri'de 6 ayrı suçtan aranan şahıs ve hükümlü yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement