Kayseri'de makaslayan tır, 2 tır ile çarpıştı: 3 yaralı - Son Dakika
3.Sayfa

Kayseri'de makaslayan tır, 2 tır ile çarpıştı: 3 yaralı

Kayseri\'de makaslayan tır, 2 tır ile çarpıştı: 3 yaralı

Kayseri'nin Sarız ilçesinde meydana gelen kazada, makaslayarak karşı şeride geçen bir tır, 2 tır ile çarpıştı. Kazada ilk belirlemelere göre 3 kişi yaralandı. Olay yerine jandarma, polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, kaza nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanıyor. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

04.01.2024 19:26

Kayseri'nin Sarız ilçesinde makaslayarak karşı yola geçen tır, 2 tır ile çarpıştı. Kazada ilk belirlemelere göre 3 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Kayseri- Kahramanmaraş karayolu İncemağara mevkiinde meydana gelen kazada, makaslayarak karşı şeride geçen tıra 2 tır çarptı. İhbar üzerine bölgeye jandarma, polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ve jandarma ekipleri kazanın meydana geldiği yolda güvenlik önlemi alırken, sağlık ekipleri de 3 yaralıyı ilk müdahalenin ardından ambulansla hastanelere kaldırdı. Kaza nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanırken, ekiplerin kazaya karışan tırları yoldan kaldırma çalışmaları devam ediyor.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Kayseri'de makaslayan tır, 2 tır ile çarpıştı: 3 yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement