Gümrük ekipleri Kayseri'de 17,5 kilo canlı sülüğe el koydu - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Gümrük ekipleri Kayseri'de 17,5 kilo canlı sülüğe el koydu

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Gümrük ekipleri Kayseri\'de 17,5 kilo canlı sülüğe el koydu

Yasa dışı yollarla Türkiye'ye getirilmek istenen yaklaşık 25 bin adet canlı sülük, Kayseri Havalimanı'ndaki gümrük denetiminde yakalandı. Sülükler, İl Tarım ve Orman Müdürlüğündeki incelemenin ardından Su Ürünleri Kanunu uyarınca imha edildi. Olayla ilgili adli ve idari süreç devam ediyor.

Kayseri'de ekipler tarafından yapılan çalışmalarda ülkeye yasa dışı yollarla sokulmak istenen 25 bin adet canlı sülük ele geçirildi.

HAVALİMANINDA 17,5 KİLOGRAM SÜLÜK

Gümrük muhafaza ekipleri tarafından Kayseri Havalimanı'nda gerçekleştirilen denetimlerde, yasa dışı yollarla ülkeye sokulmak istenen yaklaşık 25 bin adet, toplam 17,5 kilogram canlı sülük ele geçirildi.

SÜLÜKLER İMHA EDİLDİ

Ele geçirilen sülükler İl Tarım ve Orman Müdürlüğü'ne getirilerek Balıkçılık ve Su Ürünleri Şube Müdürlüğü ekiplerince inceleme altına alındı. 1380 Sayılı Su Ürünleri Kanunu kapsamında yasal işlem başlatan ekipler, sülüklere el koyarak imha etti.

Olayla ilgili adli ve idari tahkikatın devam ettiği öğrenildi.

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • 1gerceklerinsesi 1gerceklerinsesi:
    manyak mısınız nesiniz ülkede sülük mü yok arkadaş. ki 25bin sülüğü napacaksınjız cidden ya. her şey bitti o mu kaldı. 0 0 Yanıtla
  • SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.