Kocaeli'de 10 düzensiz göçmen yakalandı, bir kişi tutuklandı - Son Dakika
3.Sayfa

Kocaeli'de 10 düzensiz göçmen yakalandı, bir kişi tutuklandı

Kocaeli\'de 10 düzensiz göçmen yakalandı, bir kişi tutuklandı

Kocaeli'de polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen uygulamalarda 10 düzensiz göçmen yakalanırken, göçmen kaçakçılığı suçundan bir kişi tutuklandı. Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Göçmen Kaçakçılığı ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü'nün yürüttüğü çalışmalar sonucunda İzmit, Dilovası ve Körfez ilçelerinde yapılan uygulamalarda 10 düzensiz göçmen yakalandı. Yakalanan göçmenler, işlemlerinin ardından Kocaeli İl Göç İdaresi Müdürlüğü'ne teslim edildi. Göçmen kaçakçılığı suçundan şüphelenilen M.Ş. isimli şahıs ise adli makamlarca tutuklandı.

26.01.2024 22:46

Kocaeli'de polis ekiplerince yapılan uygulamalarda 10 düzensiz göçmen yakalanırken, göçmen kaçakçılığı suçundan bir şahıs tutuklandı.

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Göçmen Kaçakçılığı ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü, düzensiz göçmen hareketliliğinin men ve takibine yönelik çalışma başlattı. Yapılan çalışmalar neticesinde İzmit, Dilovası ve Körfez ilçelerinde yapılan uygulamalarda toplam 10 düzensiz göçmen yakalandı. Göçmenler, işlemleri akabinde Kocaeli İl Göç İdaresi Müdürlüğüne (GÖKSEM) teslim edildi. M.Ş. isimli şahsa ise göçmen kaçakçılığı suçundan işlem yapılarak çıkarıldığı adli makamlarca tutuklandı. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Kocaeli'de 10 düzensiz göçmen yakalandı, bir kişi tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement