Kocaeli'de Boşanma Aşamasındaki Emekli Uzman Çavuş Tarafından Katledilen Kadın ve Oğlu Toprağa Verildi - Son Dakika
3.Sayfa

Kocaeli'de Boşanma Aşamasındaki Emekli Uzman Çavuş Tarafından Katledilen Kadın ve Oğlu Toprağa Verildi

Kocaeli\'de Boşanma Aşamasındaki Emekli Uzman Çavuş Tarafından Katledilen Kadın ve Oğlu Toprağa Verildi

Kocaeli'de boşanma aşamasında olan emekli uzman çavuş Nevzat Acar'ın, eşi ve oğlunu öldürdükten sonra intihar etmesi sonucu yaşanan dehşet verici olayın ardından, katledilen kadın ve oğlu memleketlerinde toprağa verildi. Nişanlanacağı öğrenilen kızları ise yoğun bakımda yaşam savaşı veriyor.

25.10.2023 12:08  Güncelleme: 12:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli'de bir süredir boşanma aşamasında olan emekli uzman çavuş Nevzat Acar'ın katlettiği eşi ve oğlu gözyaşları arasında toprağa verildi. Nişanlanacağı öğrenilen kızı ise yoğun bakımda yaşam savaşı veriyor.

Eşi Züleyha Acar ile bir süredir boşanma aşamasında olan emekli uzman çavuş 53 yaşındaki Nevzat Acar, geçen 23 Ekim günü Gölcük ilçesine giderek ailesini bir süre takip etti.

Eve girmek üzereyken ailesini kapıda durduran Acar, iddialara göre direnmelerine rağmen çocuklarına ve eşine kurşun yağdırdı. Eşi Züleyha Acar boğuşma sırasında polisi arayarak yardım istedi. 22 yaşındaki oğlu Oğuzhan Acar'a, nişanlanacağı öğrenilen kızı Nurseda'ya ve eşi Züleyha Acar'a silahla ateş eden Nevzat Acar, en son silahı kendine ateşleyerek yaşamına son verdi.

Anne ve oğlu memleketinde toprağa verildi

Dehşete düşüren olayda hayatını kaybeden Züleyha Acar ile oğlu Oğuzhan Acar'ın cenazeleri otopsi işlemlerinin ardından memleketleri Çaycuma ilçesine getirildi. Evin önünde helallik alınan anne ve oğlunun cenazesi Karalar Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Babasının silahından çıkan kurşunlarla bitkisel hayata giren kızı Nurseda Acar'ın yoğun bakımdaki yaşam savaşı ise sürüyor.

Olaydan sonra yaşamına son veren Nevzat Acar ise dün memleketi Çaycuma'da toprağa verilmişti.

"Dava sonucu ulaşınca Gölcük'e gidip takip etmiş"

Yaşanan dehşet anlarını gazetecilere anlatan Züleyha Acar'ın kuzeni Burak Çelikkanat, Nevzat Acar'ın Gölcük'te ailesini takip ettiğini ve sonrasında da olayı gerçekleştirdiğini ifade ederek şöyle dedi:

"Olay. Tabii üç yıl sürecinde bir boşanma davası vardı. Boşanma davası üç yıl sürdü. Sonuçlanıyor tabii. Bundan bir hafta, üç gün öncesine boşanma sonuçlanıyor. Boşanma celbi de eşinin, Nevzat Acar'ın eline gidiyor. O boşanma davası sonuçlanınca adam tabii onları duyduğumuza göre tehdit etmiş. Boşanma olursa sizi öldüreceğim diye. Üz gün onları takip etmiş Gölcük'te. Tabii takip edince en sonunda ablam çocuklarıyla eve girerken işten çıkıyor. Eve girerken bunları kıstırıyor kapının önünde. Evin dış kapı dış kapısı demir. Kapı saçtan kapı. İçeri giriyorlar, kaçıyorlar babasından çocuklar ve eşi. Demir kapıyı kıstırıyor. Çocuk zorluyor giremesin diye. Sonra kurşunu saçtan dışarıdan doğru kurşun sıkıyor. Saçtan geçiyor kurşun. Çocuğunun ayağına geliyor. Sonra ortadan vuruyor. Saçtan girip çocuğun karnına geliyor. Öylelikle kapı açılınca bizim de duyumlarımıza göre çocuğa sırtından da sıkıyor. 9 tane oğluna kurşun sıkmış. Kızı babasını tutmaya çalışırken eski eşine ablama doğru yönelirken kafasına darbeler vurmuş. Sonra kızı da ayağı ve karnından kurşun sıkıyor. Evin içine giremiyor tabi merdiven boşluğunda oluyor. Ablama da evin içine giremeden ablam o arada polisi arıyor. Kapıyı açana kadar ablam polisi arıyor. O arada zaten olay cereyan ediyor. İçeriye girmiş bulunuyor. Ablama 12 kurşun sıkıyor. Çıkarken kızın kafasına da sıkmış duyumlarımıza göre. Ablamla oğlu orada vefat ediyor. Kız da şu anda hastanede beyin ölümü gerçekleşmiş ama bedeni cevap verdiği için halen hastanede yoğun bakımda yatıyor. Oğlu kapıyı tutarken o arada ablam telefonla polisi arıyor. Kapıyı açıp girene kadar polisi arıyor. Olay kısa sürede gerçekleştiği için polise yansıyamıyor. Yeğenim nişanlanacaktı. Sevdiği vardı. Nişanlanacaktı. O da maalesef olmadı." - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Kocaeli'de Boşanma Aşamasındaki Emekli Uzman Çavuş Tarafından Katledilen Kadın ve Oğlu Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement