Kontrolden çıkan otomobil refüje çarparak takla attı: 2 yaralı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Kontrolden çıkan otomobil refüje çarparak takla attı: 2 yaralı

23.06.2024 00:55

Kastamonu'da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu refüje çarparak takla atan bir otomobil, yaklaşık 50 metre sürüklenerek durabildi. Kazada, otomobil sürücüsü ve oğlu yaralandı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından müdahale edilen yaralılar, Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Kaza sonrası yol temizlendi ve inceleme başlatıldı.

Kontrolden çıkan otomobil refüje çarparak takla attı: 2 yaralı

KASTAMONU - Kastamonu'da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi neticesinde refüje çarparak takla atan otomobil yaklaşık 50 metre sürüklenerek durabildi. Kazada 2 kişi yaralandı.

Kaza, Kastamonu-Taşköprü karayolu Gömeç köyü mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Tayfun A. idaresindeki 34 EEL 382 plakalı Honda marka otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi neticesinde refüje çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan otomobil takla atarak yaklaşık yaklaşık 50 metre sürüklendi. Kazada otomobil sürücüsü ile oğlu Mehmet A. yaralandı. Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan yaralılar, Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yola saçılan mıcır ve araç parçaları Karayolları ekipleri tarafından yaklaşık 1 saat sonra temizlendi. Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Kontrolden çıkan otomobil refüje çarparak takla attı: 2 yaralı - Son Dakika


Advertisement