Köprüden göle düşen kişi boğulmaktan balıkçıların 'ağ' yardımı sayesinde kurtuldu - Son Dakika
Son Dakika Logo
3.Sayfa

Köprüden göle düşen kişi boğulmaktan balıkçıların 'ağ' yardımı sayesinde kurtuldu

27.08.2020 22:23  Güncelleme: 22:27

Köprüden göle düşen kişi boğulmaktan balıkçıların 'ağ' yardımı sayesinde kurtuldu Köprüden göle düşen kişiyi kayığıyla gelip ağ atan vatandaş kurtardı Adana'da, dengesini yitirip köprüden Seyhan Baraj Gölüne düşen şahıs çevrede balık tutan kişiler sayesinde boğulmaktan kurtuldu.

Köprüden göle düşen kişi boğulmaktan balıkçıların 'ağ' yardımı sayesinde kurtuldu

Köprüden göle düşen kişiyi kayığıyla gelip ağ atan vatandaş kurtardı

ADANA - Adana'da, dengesini yitirip köprüden Seyhan Baraj Gölüne düşen şahıs çevrede balık tutan kişiler sayesinde boğulmaktan kurtuldu. Göle düşen şahsı çevredeki bir kişi kayığıyla kurtararak kıyıya çıkarttı.

Olay, Çukurova ilçesine bağlı Topalak Mahallesi Çatalan Doğu Köprüsünde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, arkadaşlarıyla alkol alan Necdet B., köprü üzerinde dengesini yitirince Seyhan Baraj Gölüne düştü. Çevrede balık tutan vatandaşlar, ağ atarak Necdet B.'nin boğulmasına engel oldu.

Bu sırada, Necdet B.'nin arkadaşları durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Çevredeki bir vatandaş ise kayığıyla, Necdet B.'nin düştüğü köprünün altına geldi. Necdet B., ismi öğrenilemeyen vatandaş tarafından kayığa çekildikten sonra kıyıya çıkarıldı.

Necdet B, tedbir amaçlı hastaneye kaldırıldı.

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Köprüden göle düşen kişi boğulmaktan balıkçıların 'ağ' yardımı sayesinde kurtuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement