Malatya'da 72 Kilo Esrar Ele Geçirildi: 1 Tutuklama - Son Dakika
Son Dakika Logo
3.Sayfa

Malatya'da 72 Kilo Esrar Ele Geçirildi: 1 Tutuklama

Malatya\'da 72 Kilo Esrar Ele Geçirildi: 1 Tutuklama
11.02.2016 13:57

Malatya polisi zehir tacirlerine geçit vermiyor.

Malatya polisi zehir tacirlerine geçit vermiyor. Malatya genelinde operasyon yapan polis ekipleri, 72 kilo 718 gram kubar esrar maddesi ele geçirdi. Olayla ilgili gözaltına alınan 1 kişi tutuklandı.

Malatya Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince Malatya genelinde uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslara yönelik operasyon düzenlendi. Konuyla ilgili Malatya Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, durumundan şüphelenilerek durdurulan bir araçta yapılan aramada daralı toplam 72 kilogram 718 gram kubar esrar maddesinin ele geçirildiği, olayla ilgili bir şüpheli şahsın yakalanarak gözaltına alındığı ve sevk edildiği adli makamlarca tutuklandığı belirtildi.

Açıklamanın devamında, Malatya genelinde uyuşturucu madde ve uyuşturucu madde tacirlerine yönelik mücadelenin devam edeceği ifade edildi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Malatya'da 72 Kilo Esrar Ele Geçirildi: 1 Tutuklama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement