Manisa'da motosiklet ile otomobil çarpıştı: 2 çocuk yaralandı - Son Dakika
3.Sayfa

Manisa'da motosiklet ile otomobil çarpıştı: 2 çocuk yaralandı

Manisa\'da motosiklet ile otomobil çarpıştı: 2 çocuk yaralandı

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde, 14 yaşındaki bir çocuğun yönetimindeki motosiklet ile bir otomobil çarpıştı. Kazada motosikletten düşen çocuk ile arkasında yolcu olarak bulunan kardeşi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırıldı. Kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.

13.01.2024 19:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde otomobil ile çarpışan motosikletteki 2 çocuk yaralandı. Kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaza, Turgutlu ilçesi Ergenekon Mahallesi Ethem Kaya Sokak'ta meydana geldi. 14 yaşındaki A.K.B. yönetimindeki 45 DZ 670 plakalı motosiklet ile Ramazan T. yönetimindeki 35 DSE 46 plakalı araç çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle motosikletten düşen A.K.B. (14) ile motosikletin arkasında yolcu olarak bulunan kardeşi Y.T.B. (11) yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine sağlık ve polis ekipleri yönlendirildi. Yaralılar, sağlık ekiplerince Turgutlu Devlet Hastanesine kaldırıldı. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı. Meydana gelen kazanın görüntüleri çevrede bulunan güvenlik kameralarına yansıdı. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Manisa'da motosiklet ile otomobil çarpıştı: 2 çocuk yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement