Mardin'de muhtar adaylığı kavgası: 15 kişi yaralandı - Son Dakika
3.Sayfa

Mardin'de muhtar adaylığı kavgası: 15 kişi yaralandı

Mardin'de iki aile arasında muhtar adaylığı nedeniyle çıkan kavgada 15 kişi yaralandı. Kavga, taşlı-sopalı bir şekilde gerçekleşirken, olaylarla ilgili 1 şüpheli tutuklandı. Ayrıca, başına aldığı darbe sonucu ağır yaralanan bir kişinin tedavisi sürüyor. Kavgaya ait yeni görüntüler de ortaya çıktı.

10.03.2024 14:51  Güncelleme: 15:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mardin'de 2 aile arasında muhtar adaylığı nedeniyle iki farklı tarihte yaşanan kavgalarda 15 kişi yaralandı. Olaylarla ilgili 1 şüpheli tutuklanırken, başına aldığı darbeyle ağır yaralanan bir kişinin yoğun bakımda tedavisi sürüyor.

İLK KAVGADA 9 YARALI

18 Ocak'ta kırsal Kuyulu Mahallesi'nde iddiaya göre her muhtarlık seçiminde birbirine destek veren 2 aile arasında, 31 Mart'ta yapılacak seçimlerdeki adayın belirlenmesi konusunda çıkan tartışma, büyüyerek taşlı-sopalı kavgaya dönüştü. Kavgada Abdullah A., Abdulhalit A., Suat A., Vefa A., Kenan A. ve Zerga A. ile Ahmet Ç., Abdulilah Ç. ve Behiye Ç. yaralandı.

İhbarla olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ambulanslarla Kızıltepe Devlet Hastanesi ve Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Olayla ilgili gözaltına alınan 4 şüpheli, ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. Yaralılardan 9'u tedavisinin ardından taburcu edilirken, başına aldığı darbe ile ağır yaralanan Gülşen Ç.'nin tedavisi sürüyor.

ARAÇLARIYLA KARŞILAŞIP BİRBİRLERİNİ KOVALADILAR

Olayın ardından 20 Ocak'ta kırsal Kuyulu Mahallesi'nde araçlarıyla karşılaşan aileler, birbirlerini kovalamaya başladı. Bir süre sonra 34 DLY 554 plakalı otomobil ile 47 AU 040 plakalı hafif ticari araç, kırsal Yaylı Mahallesi'nde sürücüsünün kontrolünden çıkarak devrildi. Kazada isimleri öğrenilemeyen 3 kişi yaralandı. Olay yerine gelen ailelerin yakınları, kaza yerinde tekme ve yumruklarla birbirlerine saldırdı. Kavga sırasında da 2 kişi yaralandı.

İhbarla olay yerine sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ilk müdahalenin ardından Kızıltepe Devlet Hastanesi ve Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülerek tedaviye alındı. Olayın ardından jandarma ekipleri yolu bir süre trafiğe kapattı. Mahallede geniş çaplı güvenlik önlemleri alan jandarma ekiplerinin çalışmasında gözaltına alınan 1 şüpheli, işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Muhtar adaylığı kavgasında 15 yaralı! Görüntüler dehşeti ortaya koydu
Mardin\'de muhtar adaylığı kavgası: 15 kişi yaralandı
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Mardin'de muhtar adaylığı kavgası: 15 kişi yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Mehmet Özçelik: Halen muhtarlık sistemini devam ettirmelerine şaşırıyorum.Ben şahsen hizmetler e devlete geçti geçeli muhtarlığa uğrayan çok kişiye rastlamadım.Bir de bunlara vergilerimiz ile aylık ödüyoruz ayrım yapmadan hükümetlerin arka bahçesi oldu. 42 0 Yanıtla
  • Mert kursun : milleti silahlandırmak için muhtarlıgı hala devam ettiriyorsunuz devletin parası bukadar çoksa ihtiyacı olanlara dagıtsın muhtarlıgın beldelerde bir fasfı kalmadı kaymakamlık gibi bir şey illere kaymakamda atayın tamolsun 29 3 Yanıtla
  • Semih Aydın: Muhtarlık lar kapatılmalı ğiden kalmadı enson 5 sene ilkönce kapısından ğeçmiştim e devlet var nufus müdürlüğü var devlet buna bi Çözüm bulmalı 5 0 Yanıtla
  • Mehmet Kkk: Muhtarların büyükşehirlerde hiç bir vasfı yok kamuda tasarruf etmiyorsunuz millete kemer sıkın diyorsunuz 5 0 Yanıtla

Advertisement