Mersin'de, sahte içki 1 can daha aldı! 15 günde ölen kişi sayısı 8 oldu - Son Dakika
Son Dakika Logo

Mersin'de, sahte içki 1 can daha aldı! 15 günde ölen kişi sayısı 8 oldu

08.07.2019 10:18  Güncelleme: 11:13

Mersin'de metonol zehirlenmesi şüphesiyle 12 gündür Toros Devlet Hastanesi'nde tedavi gören bir kişi daha hayatını kaybetti. Böylece 15 günde sahte içkiden ölenlerin sayısı 8'e yükseldi.

Mersin'de metonol zehirlenmesi şüphesiyle 12 gündür Toros Devlet Hastanesi'nde tedavi gören bir kişinin daha hayatını kaybetmesiyle, sahte içkiden ölenlerin sayısı 8'e yükseldi.

Kentte son 15 günden bu yana sahte içki zehirlenmesi şüphesiyle 30'a yakın kişi hastanelere başvurmuş, geçtiğimiz hafta içerisinde bu kişilerden 7'si hayatını kaybetmişti. Dün de 'metonol' zehirlenmesi şüphesiyle 12 gündür Toros Devlet Hastanesi'nde tedavi gören İbrahim A. hayatını kaybetti. Bu kişiyle birlikte kentte sahte alkolden ölenlerin sayısı 8'e yükselirken, halen 9 kişinin tedavilerine devam edildiği bildirildi.

5 KİŞİ TUTUKLANMIŞTI

Öte yandan, sahte içki ölümlerine ilişkin geçtiğimiz hafta gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen 7 şüpheliden 5'i tutuklanmıştı.

Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Mersin'de, sahte içki 1 can daha aldı! 15 günde ölen kişi sayısı 8 oldu - Son Dakika


Advertisement