Mersin'de Hint Keneviri Operasyonu: 2 Şüpheli Yakalandı, 2 Kilo 150 Gram Esrar Ele Geçirildi - Son Dakika
3.Sayfa

Mersin'de Hint Keneviri Operasyonu: 2 Şüpheli Yakalandı, 2 Kilo 150 Gram Esrar Ele Geçirildi

Mersin\'de Hint Keneviri Operasyonu: 2 Şüpheli Yakalandı, 2 Kilo 150 Gram Esrar Ele Geçirildi

Mersin'in Erdemli ve Tarsus ilçelerinde jandarma ekipleri, hint keneviri yetiştiren 2 şüpheliyi yakaladı ve 2 kilo 150 gram esrar ele geçirdi. İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin yaptığı çalışmada, Erdemli ve Tarsus ilçelerinde tespit edilen şahısların adreslerine operasyon düzenlendi ve kova, kasa gibi kaplarda yetiştirilen 92 kök hint keneviri ile 2 kilo 150 gram esrar bulundu. Gözaltına alınan 2 şüpheli jandarmaya teslim edildi.

22.05.2024 08:59

Mersin'in Erdemli ve Tarsus ilçesinde jandarma ekipleri kovalarda hint keneviri yetiştiren 2 şüpheliyi yakaladı, 2 kilo 150 gram da esrar ele geçirdi.

Alınan bilgiye göre, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslara yönelik çalışma yaptı. Ekiplerin çalışmasında Erdemli ve Tarsus ilçesinde 2 şahıs tespit edildi. Tespit edilen şahısların adreslerine operasyon düzenleyen jandarma, ikametleri ile eklentilerinde yaptığı aramada kova, kasa gibi kaplarda yetiştirilen 92 kök hint keneviri ve 2 kilo 150 gram esrar ele geçirdi.

Gözaltına alınan 2 şüpheli jandarmaya götürüldü. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Mersin'de Hint Keneviri Operasyonu: 2 Şüpheli Yakalandı, 2 Kilo 150 Gram Esrar Ele Geçirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement