Mudanya'da 4 Katlı Apartmanın Üst Katında Yangın Çıktı - Son Dakika
3.Sayfa

Mudanya'da 4 Katlı Apartmanın Üst Katında Yangın Çıktı

Mudanya\'da 4 Katlı Apartmanın Üst Katında Yangın Çıktı

Bursa'nın Mudanya ilçesinde bulunan 4 katlı bir apartmanın en üst katında çıkan yangın, korku dolu anlar yaşattı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın kontrol altına alınırken, alevlerin sardığı daire kullanılamaz hale geldi. Yangında can kaybı ve yaralanma olmazken, polis olayla ilgili tahkikat başlattı.

13.02.2024 10:19  Güncelleme: 17:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'nın Mudanya ilçesinde 4 katlı apartmanın en üst katında çıkan yangın korku dolu anlar yaşattı. İtfaiye ekiplerince yangın kontrol altına alınırken, alevlerin sardığı daire kullanılamaz hale geldi.

Yangın, Şükrü Çavuş Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 4 katlı bir binanın en üst katında bulunan dairenin mutfak kısmında alevler yükselmeye başladı. Kısa sürede büyüyen yangın tüm daireyi sardı. Dumanların yükseldiği gören mahalleli hemen 112 ekiplerini ararken, olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin yaklaşık 20 dakikalık müdahale sonrası yangın kontrol altına alınırken, panik anları kameraya anbean yansıdı. Polis, olayla ilgili tahkikat başlatırken, yangında can kaybı ve yaralanma meydana gelmedi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Mudanya'da 4 Katlı Apartmanın Üst Katında Yangın Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement