Nişantaşı'nda Dehşet! Tinerci, Yolunu Kestiği Adamı Yaktı - Son Dakika
3. Sayfa

Nişantaşı'nda Dehşet! Tinerci, Yolunu Kestiği Adamı Yaktı

İstanbul Nişantaşı'nda tinerci olduğu iddia edilen bir kişi yolunu kestiği vatandaşı, üzerine tiner dökerek ateşe verdi.

14.12.2016 15:39  Güncelleme: 18:32

İstanbul Nişantaşı'nda bugün tinerci dehşeti yaşandı. Tinerci olduğu iddia edilen bir kişi yolunu kestiği adamın üzerine tiner dökerek ateşe verdi. Sosyal medyada Murat Efe isimli bir kullanıcının paylaştığı görüntüler görenleri şoke etti.

''DELİLİĞİN HAKİM OLDUĞU SIRADAN BİR İSTANBUL GÜNÜ''

Murat Efe görüntüleri "Nişantaşı biraz önce. Hepimizin yolunu kesen tinerci bir adamı yaktı, polis söndürdü! Sıradan deliliğin hakim olduğu bir İstanbul günü." yorumu ile paylaştı.


Sosyal medyada yayınlanan skandal görüntüler kısa sürede hızla yayıldı.


İŞ GÜVENLİĞİ UZMANI ANLATTI: YANAN İNSANA NASIL MÜDAHALE EDİLİR

Nişantaşı'ndan tinercinin bir vatandaşı korkunç şekilde ateşe vermesinden sonra bilgisine başvurduğumuz İş Güvenliği Uzmanı CeYas Yönetim Şirketleri Genel Müdürü Cengiz Akşahin, yanan bir insanı söndürmek için yapılması gerekenleri kısaca anlattı.

Akşahin, "Öncelikle çıkarılabiliyorsa yanan kişinin üzerindeki kıyafetleri hızlıca çıkarmak gerek. Eğer bu işlem yapılamıyorsa, bir palto, ceket ya da battaniyeyle yanan kişinin üzeri sarılarak yangının boğulması sağlanabilir. Etrafta su birikintisi varsa yanan kişiyi su birikintisinin içine atılabilir. Müdahale edecek kişi arabada ise arabadaki yangın tüpüyle de müdahale edilebilir." dedi.

Nişantaşı\'nda Dehşet! Tinerci, Yolunu Kestiği Adamı Yaktı

Son Dakika 3. Sayfa Nişantaşı'nda Dehşet! Tinerci, Yolunu Kestiği Adamı Yaktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement