Okul İnşaatında Göçük: 1 Ölü, 3 Yaralı - Son Dakika
3. Sayfa

Okul İnşaatında Göçük: 1 Ölü, 3 Yaralı

Okul inşaatında göçük: 1 ölü, 3 yaralıHATAY - Hatay'ın Arsuz ilçesinde özel okul inşaatında göçük meydana geldi.

17.08.2017 19:17

Okul inşaatında göçük: 1 ölü, 3 yaralı

HATAY - Hatay'ın Arsuz ilçesinde özel okul inşaatında göçük meydana geldi. Göçükte 1 işçi hayatını kaybederken, 3 işçi de yaralandı.

Edinilen bilgilere göre olay, Arsuz ilçesi Karaağaç Mahallesi'nde bulunan özel bir okula ait inşaat alanında beton tablası dökümü sırasında meydana geldi. Beton dökümü sırasında göçük altında kalan 4 işçiden 1'i hayatını kaybederken, itfaiye ile AFAD ekipleri tarafından göçük altından kurtarılan işçiler İskenderun Devlet Hastanesi ve çevrede bulunan özel hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaşanan göçük kazasında Ordu nüfusuna kayıtlı Adem Çoban hayatını kaybederken, Kemal Çoban'ın durumunun ağır olduğu, Ümmet Çamur'un ise sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Özel bir hastanenin acil servisine kaldırılan Ersin Şahin'in de tedavisine devam edildiği belirtildi.

Olayın yaşandığı bölgede emniyet ekipleri güvenlik tedbirleri alırken, Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Belediye Başkanı Nazım Culha'da olay yerine gelerek yetkililerden bilgi aldı.

Öte yandan, işçilerin Konya ve çevresinden geldiği öğrenilirken, abisini kaybeden ismi öğrenilemeyen işçinin ise arkadaşları tarafından olay yerinden uzaklaştırıldığı öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Okul İnşaatında Göçük: 1 Ölü, 3 Yaralı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Okul İnşaatında Göçük: 1 Ölü, 3 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement