Edirne'nin Keşan ilçesinde bir iş yerinin camını taşla kırarak içeriye giren ve yaklaşık 3-4 bin liralık ayakkabı çalan çocuk hırsız yakalandı.
Edinilen bilgiye göre, bir iş yerinin vitrin camını taşla kıran 14 yaşlarındaki çocuk, çok sayıda ayakkabıyı yanında getirdiği çuvala doldurarak olay yerinden uzaklaştı. Bir süre sonra olay yerine gelen Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kamera kayıtlarını izledikten sonra çocuğu Yenimescit Mahallesi'nde yakaladı. Polis, çalınan ayakkabıların bir kısmını ele geçirdi. İş yeri sahibine teslim edilen ayakkabıların kömür çuvalına koyulduğu için kullanılamaz hale geldiği görüldü. Çalınan ayakkabıların bir kısmı ise bulunamadı.
İş yerine yaklaşık 3-4 bin liralık zarar veren çocuk hırsızın, emniyet müdürlüğünde alınan ifadesinde diğer ayakkabıların yerini söylemediği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. - EDİRNE
Son Dakika › 3.Sayfa › Onlarca Ayakkabı Çalan Çocuk Hırsız Yakalandı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?