Osmaniye'de arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan kavga kanlı bitti - Son Dakika
3.Sayfa

Osmaniye'de arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan kavga kanlı bitti

Osmaniye\'de arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan kavga kanlı bitti

Osmaniye merkez Gebeli Mahallesi'nde arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan kavgada, Erol Ö. adlı kişi av tüfeğiyle abisi Yusuf Ö., yengesi Rabia Ö., gelinleri Birgül Ö., torunları Çiğdem Ö. ve bir kişiye ateş etti. Kavgada 2 kişi hayatını kaybederken, 4 kişi yaralandı. Erol Ö. polis ekiplerince gözaltına alındı ve olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

29.02.2024 18:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Osmaniye'de arazi anlaşmazlığı nedeniyle kardeşler arasında çıkan kavga kanlı bitti. Kavgada 2 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Osmaniye merkez Gebeli Mahallesi'nde arazi anlaşmazlığı nedeniyle Erol Ö. ile abisi Yusuf Ö. arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Erol Ö., av tüfeğiyle abisi Yusuf Ö., yengesi Rabia Ö., gelinleri Birgül Ö., torunları Çiğdem Ö. ve Soner Ö.'ye ve ismi öğrenilemeyen bir kişiye ateş etti.

Olayda abi Yusuf Ö. ve eşi Rabia Ö. olay yerinde hayatını kaybederken, yaralanan gelin ve torunları hastaneye kaldırıldı. Erol Ö. polis ekiplerince gözaltına alınırken, olayla ilgili soruşturma sürüyor. - OSMANİYE

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Osmaniye'de arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan kavga kanlı bitti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement