Rusya, Ukrayna'da Reni ve Odessa'ya giden 5 yük gemisini vurduğunu açıkladı - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Rusya, Ukrayna'da Reni ve Odessa'ya giden 5 yük gemisini vurduğunu açıkladı

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle

Rusya Savunma Bakanlığı, Ukrayna'da demirli ve seyir halindeki 5 yük gemisini vurduğunu açıkladı. Bakanlık, 3 geminin Reni Limanı'na, 2'sinin Odessa'ya seyir halinde olduğunu, Volyn ve Hmelnıtskıy'deki iki lojistik merkezinin de hedef alındığını öne sürdü.

Rusya Savunma Bakanlığı, Ukrayna'da demirli ve seyir halinde olan toplam 5 yük gemisini vurduğunu açıkladı.

Rusya, Karadeniz'deki yük gemilerini hedef almaya devam ediyor. Rusya Savunma Bakanlığı, Ukrayna'da demirli ve seyir halinde olan toplam 5 yük gemisini vurduğunu açıkladı. Bakanlık, vurulan 3 geminin Reni Limanı'na, 2'sinin ise Odessa'ya seyir halinde olduğunu aktardı.

Bakanlık ayrıca, Volyn bölgesinde ve Hmelnıtskıy şehrinde bulunan iki lojistik merkezinin de hedef alındığını belirterek, söz konusu gemilerin ve merkezlerin tamamının askeri amaçlarla kullanıldığını öne sürdü.

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.