Samsun'da Cami Saldırısı: 1 Ölü, 3 Ağır Yaralı - Son Dakika
3.Sayfa

Samsun'da Cami Saldırısı: 1 Ölü, 3 Ağır Yaralı

Samsun'un Çarşamba ilçesinde, cuma namazını kılıp camiden çıkan husumetlilere otomobilden ateş açıldı. Saldırı sonucunda 1 kişi hayatını kaybederken, 3'ü ağır olmak üzere 9 kişi yaralandı. Jandarma ekipleri, saldırıyı gerçekleştiren 3 şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

25.08.2023 17:21  Güncelleme: 17:22

SAMSUN'un Çarşamba ilçesinde cuma namazı çıkışı meydana gelen silahlı saldırıda 1 kişi hayatını kaybetti, 3'ü ağır 9 kişi de yaralandı.

Olay Samsun'un Çarşamba ilçesi Melik Mahallesi Melik Camii'nde cuma namazı sonrasında meydana geldi. Otomobil ile cami önüne gelen M.B., C.B. ve M.B. aralarında daha önceden arazi anlaşmazlığı nedeniyle husumet olan Hasan Gül, Yusuf Gül, Burakhan Gül ve Basri Gül'e silahla ateş açtı. Olayda Hasan Gül, Yusuf Gül, Burakhan Gül, ve Furkan Aydın ağır yaralanırken, Basri Gül, Fatih Sevinç, Nursat Gül, Bahaettin Urhan, Eyüp Sözen ve İshak Sözen. yaralandı.

Yaralılar olay yerine gelen çok sayıda sağlık ekibi tarafından Çarşamba Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Ağır yaralanan Hasan Gül hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Ağır yaralanan Yusuf Gül ve Furkan Aydın ise yapılan ilk müdahalelerinin ardından Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Çarşamba İlçe Jandarma Komutanlığı ve Dikbıyık Jandarma Karakol Komutanlığı ekiplerince olay yerinden kaçan M.B., C.B. ve M.B.?nin yakalanması için geniş çaplı çalışma başlatıldı.

Samsun\'da Cami Saldırısı: 1 Ölü, 3 Ağır Yaralı
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Samsun'da Cami Saldırısı: 1 Ölü, 3 Ağır Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement