Samsun'da Köpek Saldırısı: Bir Kişi Hastanelik Oldu - Son Dakika
3.Sayfa

Samsun'da Köpek Saldırısı: Bir Kişi Hastanelik Oldu

Samsun\'da Köpek Saldırısı: Bir Kişi Hastanelik Oldu

Samsun'un İlkadım ilçesinde tuvalet ihtiyacı için bir işyerinin bahçesine giren Abdullah Aydın, zincirle bağlı bir köpeğin saldırısına uğradı. Köpek, Aydın'ı çeşitli yerlerinden ısırarak yaraladı. 39 yaşındaki Aydın, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Olayla ilgili polis inceleme başlattı.

05.09.2024 12:33

Samsun'da bir işyerinin bahçesindeki köpeğin saldırdığı şahıs çeşitli yerlerinden yaralanarak hastanelik oldu.

Olay, Samsun'un İlkadım ilçesi Kıran Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Abdullah Aydın (39) yoldan geçerken aniden sıkışınca tuvalet ihtiyacını gidermek girdiği bir işyerinin bahçesinde zincirle bağlı olan Anadolu çoban köpeği kırması cinsi bekçi köpeğinin saldırısına uğradı. Köpeğin sol omzunu, sol göğüs bölgesi ile sağ bacağının çeşitli yerlerinden ısırarak kanlar içinde bıraktığı 3 çocuk babası Abdullah Aydın, ölümden döndü. Ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Abdullah Aydın tedavi altına alındı.

Yaşadığı dehşet dolu anları anlatan Abdullah Aydın, "Tuvalet ihtiyacını gidermek için iş yerinin bahçesine girdim. Köpek bir anda bana saldırdı ve ısırdı. Az daha paramparça ediyordu. Boğazını tutup iterek kendimi kurtardım. Yoksa beni öldürüyordu" dedi.

Polis olayla ilgili inceleme başlattı. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Samsun'da Köpek Saldırısı: Bir Kişi Hastanelik Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement