Samsun'da sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybeden otomobil, yoldan çıkarak aydınlatma direğine çarpıp yan yattı. Otomobil sürücüsü, sıkıştığı yerden 45 dakikalık çalışmayla kurtarılırken, yaralı 5 kişi hastaneye kaldırıldı.
OTOMOBİL, KAZA SIRASINDA YAN YATTI
Ümit Çeven idaresindeki otomobil, Samsun'dan Kavak istikametine seyrederken, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak refüjdeki aydınlatma direğine çarptı. Kazada yan dönen aracın sürücüsü Ümit Çeven ile annesi Ayşe Çeven ve kardeşleri Samet Çeven, Kadir Çeven ile İhsan Çeven yaralandılar.
ARACIN SÜRÜCÜSÜ SIKIŞTIĞI YERDEN GÜÇLÜKLE ÇIKARILDI
Aracın içinde sıkışan sürücü Ümit Çeven Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Kaza Kırım ve Kurtarma ekiplerinin çalışması sonucu kazadan 45 dakika sonra araçtan çıkartılarak ambulansla hastaneye kaldırıldı. Kazada yaralanan 5 kişi Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine, Gazi Devlet Hastanesine ve özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Son Dakika › 3.Sayfa › Kaza Sonrası Araçta Sıkışan Sürücüyü Kurtarmak İçin Zamanla Yarıştılar - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.