Samsun'un Vezirköprü İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ümit Çetinkaya'nın tayini çıktı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Samsun'un Vezirköprü İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ümit Çetinkaya'nın tayini çıktı

21.06.2024 11:40

2019 yılında Vezirköprü ilçesine atanan ve başarılı çalışmalarıyla takdir toplayan İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ümit Çetinkaya, 2024 yılı atamalarıyla Şırnak Çakırsöğüt Jandarma Komando Tugay Komutanlığına Tabur Komutanı olarak atanmıştır. Ankara doğumlu ve Çankırı Orta ilçesi nüfusuna kayıtlı olan Binbaşı Ümit Çetinkaya, 28 Haziran'da ilçeden ayrılacaktır.

Samsun'un Vezirköprü İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ümit Çetinkaya'nın tayini çıktı.

Vezirköprü ilçesine 2019 yılında atanan, bütün kesimler tarafından sevilen, yaptığı başarılı çalışmalarla takdir toplayan İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ümit Çetinkaya, 2024 yılı atamaları ile Şırnak Çakırsöğüt Jandarma Komando Tugay Komutanlığına Tabur Komutanı olarak atandı.

1982 yılında Ankara'da doğan ve aslen Çankırı Orta ilçesi nüfusuna kayıtlı olan, evli ve iki çocuk babası Binbaşı Ümit Çetinkaya'nın 28 Haziran'da ilçeden ayrılacağı belirtildi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Samsun'un Vezirköprü İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ümit Çetinkaya'nın tayini çıktı - Son Dakika


Advertisement