Sapanca'da cip kaza yaptı, 2 kişi yaralandı - Son Dakika
3.Sayfa

Sapanca'da cip kaza yaptı, 2 kişi yaralandı

Sapanca\'da cip kaza yaptı, 2 kişi yaralandı

Sakarya'nın Sapanca ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkan cip yan yattı. Kazada sürücü ve yanında bulunan bir yolcu yaralandı. Olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar hastaneye kaldırıldı ve olayla ilgili inceleme başlatıldı.

09.04.2024 15:15  Güncelleme: 15:29

Sakarya'nın Sapanca ilçesinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi neticesinde kontrolden çıkan cip, yan yattı. Meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

Uzunkum Mahallesi Sakarya Caddesi üzerinde meydana gelen kazada, cadde üzerinde seyir halinde olan A.E.U. (18) idaresindeki 45 VZ 312 plakalı cip, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi neticesinde devrilerek yan yattı. Kazada sürücü ile yanında yolcu olarak bulunan kardeşi Ö.F.U. (16) yaralandı. Durumun haber verilmesi üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahale sonrası hastaneye sevk edildi. Hususa ilişkin inceleme başlatıldı. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Sapanca'da cip kaza yaptı, 2 kişi yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement