Sarıkamış'ta Uyuşturucu Operasyonu: 75 Gram Metamfetamin Ele Geçirildi - Son Dakika
3.Sayfa

Sarıkamış'ta Uyuşturucu Operasyonu: 75 Gram Metamfetamin Ele Geçirildi

Sarıkamış\'ta Uyuşturucu Operasyonu: 75 Gram Metamfetamin Ele Geçirildi

Kars Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından Sarıkamış'ta düzenlenen operasyonda, 75,28 gram metamfetamin, 1 hassas terazi, bin 35 lira suçtan elde edilen gelir ve diğer uyuşturucu maddele ilişkin malzemeler ele geçirildi. Olayla ilgili bir şüpheli gözaltına alındı ve tutuklandı.

21.03.2024 09:42  Güncelleme: 09:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sarıkamış'ta uyuşturucu ele geçirildi.

Kars Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce Sarıkamış'ta narkotik dedektör köpeği Daxo'nun katımlıyla uyuşturucu tacirlerine yönelik operasyon düzenlendi.

Düzenlenen operasyonda 1 ikametgahta yapılan aramada; 7 parça halinde toplam 75,28 gram metamfetamin, 1 hassas terazi, bin 35 lira suçtan elde edilen gelir, uyuşturucu madde paketlemede kullanılan çok sayıda kağıt, 4 cam aparat, 2 ruhsatsız tabanca, 2 şarjör ve 14 fişek ele geçirildi. Olayla ilgili olarak şüpheli O.G. gözaltına alındı. Gözaltına alınan O.G. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Adliyeye sevk edilen O.G. çıkarıldığı mahkemece, "TCK-188 Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti Yapmak" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. - KARS

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Sarıkamış'ta Uyuşturucu Operasyonu: 75 Gram Metamfetamin Ele Geçirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement