Serdivan'da çıkan yangın mahalleliyi sokağa döktü, bir kişi yaralandı - Son Dakika
3.Sayfa

Serdivan'da çıkan yangın mahalleliyi sokağa döktü, bir kişi yaralandı

Serdivan\'da çıkan yangın mahalleliyi sokağa döktü, bir kişi yaralandı

Sakarya'nın Serdivan ilçesinde, 32 Evler Mahallesi'nde bulunan iki katlı bir binanın çatısında çıkan yangın mahalleliyi sokağa döktü. Yangın sırasında alevlerden kurtulmaya çalışan bir kişi yaralandı. İtfaiye, polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Yangın kısa sürede kontrol altına alınarak söndürüldü. Yaralı kişi ise hastaneye kaldırıldı. Yangının sebebiyle ilgili inceleme başlatıldı.

03.02.2024 01:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya'nın Serdivan ilçesinde iki katlı binanın çatısında çıkan yangın mahalleliyi sokağa döktü. Meydana gelen olayda yangınların arasından kurtulmaya çalışan bir kişi yaralandı.

32 Evler Mahallesi Emek Sokak üzerinde meydana gelen olayda, iki katlı evin çatısında henüz belirlenemeyen sebepten dolayı yangın çıktı. Durumun haber verilmesi üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Bölgeye gelen itfaiye ekipleri yangın söndürmek için seferber olurken mahallesi ise sokağa döküldü. Yangın kısa sürede kontrol altına alınarak söndürülürken S.A. isimli bir kişi alevlerden kurtulmaya çalışırken yaralandı. Bölgeye sevk edilen sağlık ekipleri, yaralıya yaptıkları ilk müdahale sonrasında hastaneye sevk etti. Yangına ilişkin inceleme başlatıldı. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Serdivan'da çıkan yangın mahalleliyi sokağa döktü, bir kişi yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement