Şırnak'ta Dereye Giren Çocuk Boğuldu - Son Dakika
Son Dakika Logo

Şırnak'ta Dereye Giren Çocuk Boğuldu

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle

Şırnak'ın Kumçatı beldesinde piknik yapan ve serinlemek için suya giren 15 yaşındaki Yeliz Kalkan, dere içerisinde boğulma tehlikesi geçirdi. Ailesi tarafından sudan çıkarılan çocuk, hastaneye kaldırıldı ancak kurtarılamadı.

Şırnak'ta serinlemek için girdiği derede boğulma tehlikesi geçiren 15 yaşındaki çocuk, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Merkeze bağlı Kumçatı beldesi Güneyce köyü Resor Deresi kenarında ailesiyle piknik yapan ve daha sonra serinlemek için suya giren Yeliz Kalkan, bir süre sonra boğulma tehlikesi geçirdi. Kalkan, durumu fark eden aile bireyleri tarafından sudan çıkarıldı.

İhbar üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık, AFAD ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekiplerince Şırnak Devlet Hastanesine kaldırılan çocuk müdahalelere rağmen kurtarılamadı. - ŞIRNAK

Kaynak: İHA

Advertisement