Seyir halindeki yolcu otobüsüne çapayla saldırdı... O anlar kamerada - Son Dakika
3. Sayfa

Seyir halindeki yolcu otobüsüne çapayla saldırdı... O anlar kamerada

Seyir halindeki yolcu otobüsüne çapayla saldırdı.

28.10.2022 16:09  Güncelleme: 17:00

Seyir halindeki yolcu otobüsüne çapayla saldırdı... O anlar kamerada

MANİSA - Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde şizofreni hastası olduğu öğrenilen bir kişi tarafından çapayla yolcu otobüsüne saldırı düzenlenirken, yolcu camının patlaması nedeniyle 2 kişinin hafif şekilde yaralandığı saldırı anı güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Olay saat 13.30 sıralarında Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre şizofreni hastası olduğu öne sürülen bir kişi Bülent Kayalı idaresindeki 45 0086 Manisa Özel Halk Otobüsleri Kooperatifine bağlı özel halk otobüsüne çapayla saldırdı. Yolcu almak için durağa yanaşan otobüse çapalı saldırgan önce kaput tarafına vurdu. Daha sonra otobüsün diğer tarafına geçen saldırgan elindeki çapayla otobüsün camlarına vurarak patlattı. Patlayan camlar, cam kenarında oturan iki kadın yolcunun ayaklarına düşerek hafif şekilde sıyrıklar oluşmasına neden oldu. Olayın ardından saldırgan kaçarken otobüs şoförü Bülent Kayalı durumu Manisa İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekiplerine haber verdi. Olay yerinde inceleme yapan ekipler saldırganın yakalanması amacıyla çalışma başlattı.

Yaşananları anlatan otobüs şoförü Bülent Kayalı, "Yolcu almak için durağa yanaştığımda şahıs karşı taraftan elinde büyük bir çapayla. Çapayla önce sağ tarafa vurdu. Ben durakta durunca tam yolcu binerken şahıs da sağ taraftan karşıdan gelerek cama vurdu. İçeride panik havası yaşandı. Bir kadın cam kırıklarından ayağında hafif sıyrıklar oldu. Şahıs şizofren hastasıymış. Onu öğrendik. Hemen polise ve kooperatife durumu bildirdim" dedi.

Yaşanan olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Seyir halindeki yolcu otobüsüne çapayla saldırdı... O anlar kamerada
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Seyir halindeki yolcu otobüsüne çapayla saldırdı... O anlar kamerada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement