Soğuk Havada Ekmek Mücadelesi... İnşaat İşçileri İnşaat Yanında Ateş Yakarak Çalıştı - Son Dakika
3.Sayfa

Soğuk Havada Ekmek Mücadelesi... İnşaat İşçileri İnşaat Yanında Ateş Yakarak Çalıştı

Soğuk havada ekmek mücadelesi... İnşaat işçileri inşaat yanında ateş yakarak çalıştıARDAHAN - Ardahan'da hava sıcaklıklarının eksi derecelerde seyretmesi, gün boyu ekmek parası kazanmak için açık alanda çalışmak zorunda olan inşaat işçilerini olumsuz etkiliyor.

02.12.2017 09:32

Soğuk havada ekmek mücadelesi... İnşaat işçileri inşaat yanında ateş yakarak çalıştı

ARDAHAN - Ardahan'da hava sıcaklıklarının eksi derecelerde seyretmesi, gün boyu ekmek parası kazanmak için açık alanda çalışmak zorunda olan inşaat işçilerini olumsuz etkiliyor.

Kentte soğuk hava özellikle inşaat işçilerini zor durumda bırakıyor. Ardahan'da ısınmak için ateş yakan işçiler, 10 dakika aralıkla ateşin başına geçip ısınarak, inşaatı bitirmek için çabalıyor. Soğuk havaya rağmen çalışan işçiler, ekmek parası kazanmak için çalışmak zorunda olduklarını söyledi.

İnşaat işçileri, "Çok soğuk ve üşüyoruz abi. Ardahan kış memleketi ama çalışmaya da mecburuz ve ateş yakarak ısınmaya çalışıyoruz." diye konuştu.

Soğuk Havada Ekmek Mücadelesi... İnşaat İşçileri İnşaat Yanında Ateş Yakarak Çalıştı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Soğuk Havada Ekmek Mücadelesi... İnşaat İşçileri İnşaat Yanında Ateş Yakarak Çalıştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement