Son dakika haberi... Bursa'da orman yangını...Alevler villalara yaklaşıyor - Son Dakika
3.Sayfa

Son dakika haberi... Bursa'da orman yangını...Alevler villalara yaklaşıyor

Gelen son dakika haberlerine göre Bursa'da orman yangını...Alevler villalara yaklaşıyor Çamlık alandaki yangına karadan ve havadan müdahale ediliyor Bursa'nın merkez Nilüfer ilçesinde yerleşime çok yakın ormanlık alanda çıkan yangın korku dolu anların yaşanmasına sebep oldu.

17.08.2020 14:39  Güncelleme: 02:22

Bursa'da orman yangını...Alevler villalara yaklaşıyor

Çamlık alandaki yangına karadan ve havadan müdahale ediliyor

BURSA - Bursa'nın merkez Nilüfer ilçesinde yerleşime çok yakın ormanlık alanda çıkan yangın korku dolu anların yaşanmasına sebep oldu. Alevlerin villalara doğru ilerlediği öğrenildi.

Alınan bilgiye göre, Demirci Mahallesi Emir Sokak devamındaki çamlık alanda saat 13.30 sıralarında yangın çıktı. Alevler kısa sürede büyüdü. Bursa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ve Orman Bölge Müdürlüğü'ne bağlı ekipler karadan, helikopter de havadan yangın söndürme çalışmasına katılıyor.

Yangın söndürme çalışması sebebiyle oluşan dumanlar Nilüfer ilçesinin bir çok yerinden görülüyor. Yangının villalara sıçramaması için tedbir alınırken, söndürme çalışmasının sürdüğü öğrenildi.

Yangının çıkış sebebi ile ilgili güvenlik güçleri de çalışma başlattılar.

Son dakika haberi... Bursa\'da orman yangını...Alevler villalara yaklaşıyor
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Son dakika haberi... Bursa'da orman yangını...Alevler villalara yaklaşıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • aaa: her sene yaa her sene o tarafta yangın cıkıyor. bu ne dıkkatsızlıktir onca agac nasıl yetısıyor yıllar alıyor bır agacın yetısmesı onca canlı yanıyor hıcmı vicdanınız yok yaa. kasıtlı yada tedbırsızlık her kım sebep oluyorsa ALLAH SORSUN HESABINI. 1 aydır yüzlerce yangın hergun yangın haberı yazık yaaaa. 0 0 Yanıtla

Advertisement