Son dakika haberi | Kumar merakı 52 bin TL'ye maloldu - Son Dakika
Son Dakika Logo

Son dakika haberi | Kumar merakı 52 bin TL'ye maloldu

Son dakika haberi | Kumar merakı 52 bin TL\'ye maloldu
01.03.2021 11:58  Güncelleme: 12:30

Son dakika gelişmesine göre Muğla İl Jandarma Komutanlığı Köyceğiz İlçe Jandarma ekipleri tarafından yapılan istihbari çalışmalar sonucu, Köyceğiz İlçesi Kavakarası Mahallesinde V.A. ve İ.A. isimli şahısların evde kumar oynattığı bilgisi alındı.

Muğla İl Jandarma Komutanlığı Köyceğiz İlçe Jandarma ekipleri tarafından yapılan istihbari çalışmalar sonucu, Köyceğiz İlçesi Kavakarası Mahallesinde V.A. ve İ.A. isimli şahısların evde kumar oynattığı bilgisi alındı.

Köyceğiz İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince evde yapılan aramada 11 kişinin bulunduğu ve kumar oynadıkları tespit edildi. Operasyonda oyun kağıtları, para, okey taşları ve yazboz kağıdına el konularak muhafaza altına alındı.

Olayla ilgili V.A. ve İ.A isimli şahıslar hakkında kumar için yer ve imkan sağlamak suçundan adli işlem başlatıldı. 11 şahsa kumar oynamaktan 14 bin 630 TL ve sosyal mesafe kuralını ihlal ettikleri için 37 bin 950 TL olmak üzere toplam 52 bin 580 TL idari yaptırım uygulanmıştır. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Son dakika haberi | Kumar merakı 52 bin TL'ye maloldu - Son Dakika


Advertisement