Gaziantep'te bir işletmeci intihardan vazgeçirmeye çalıştığı adam tarafından öldürüldü - Son Dakika
3. Sayfa

Gaziantep'te bir işletmeci intihardan vazgeçirmeye çalıştığı adam tarafından öldürüldü

Gaziantep'ye bir süredir psikolojik sorunları olduğu öğrenilen şahıs, otomobilinin içinde intihar etmek istedi. Bu esnada yolun karşısında bulunan market işletmecisi duruma müdahalede bulundu. İntihar etmeye çalışan şahsı vazgeçirmeye çalışan işletmeci, şahsın silahından çıkan kurşunlarla can verdi.

16.06.2021 17:49  Güncelleme: 19:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep'in Şahinbey ilçesi Akkent Mahallesi'ndeki bir sitenin önünde yaşanan korkunç olayda psikolojik sorunları olduğu öğrenilen bir şahıs aracının içinde intihar etmek istedi. Şahsın intihar edeceğini fark eden market işletmecisi, şahsın yanına giderek intihar etmemesi için dil dökmeye başladı.

HAYATINI KAYBETTİ

Daha sonra öfkelenmeye başlayan şahıs elindeki silahla işletmeciye ateş etti. Talihsiz adam, intihardan vazgeçirmeye çalıştığı şahsın silahından çıkan kurşunlar sonucu ağır yaralandı. Yaşanan olayın ardından polis ve sağlık ekiplerine haber verildi. İşletmeci, olay yerine gelen sağlık ekiplerinin tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

VATANDAŞLAR LİNÇ ETMEYE KALKTI

Yaşananlara öfkelenen çevredeki vatandaşlar ise şahsı linç etmeye çalıştı. Olay yerine gelen polis ekipleri katil zanlısını gözaltına alırken, çevrede geniş güvenlik önlemi alındı. Olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlatıldı.

Gaziantep\'te bir işletmeci intihardan vazgeçirmeye çalıştığı adam tarafından öldürüldü
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Gaziantep'te bir işletmeci intihardan vazgeçirmeye çalıştığı adam tarafından öldürüldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement