Son dakika! Jandarmadan uyuşturucu satıcılarına suçüstü operasyon - Son Dakika
Son Dakika Logo

Son dakika! Jandarmadan uyuşturucu satıcılarına suçüstü operasyon

23.03.2021 12:14  Güncelleme: 12:57

Son dakika haberler: Jandarmadan uyuşturucu satıcılarına suçüstü operasyon Çankırı'da uyuşturucu operasyonu: 1 tutuklama Çankırı'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 5 kişiden 1'i tutuklandı.

Jandarmadan uyuşturucu satıcılarına suçüstü operasyon

Çankırı'da uyuşturucu operasyonu: 1 tutuklama

ÇANKIRI - Çankırı'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 5 kişiden 1'i tutuklandı.

İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kentte uyuşturucu madde imal eden ve ticaretini yapan şahıslara yönelik çalışma başlattı. Bu neticede Korgun ilçesinde düzenlenen operasyonda S.A., M.A., V.İ., C.D. ve K.G. isimli şahıslar suçüstü yakalandı.

Gözaltına alınan şahısların üzeri ve araçlarında yapılan aramalarda 781 gram bonzai, 1 adet ruhsatsız ve seri numarasız av tüfeği ele geçirildi.

Şahıslardan 4'ü ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakılırken S.A. ise çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Çankırı E Tipi Cezaevine gönderildi.

Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Son dakika! Jandarmadan uyuşturucu satıcılarına suçüstü operasyon - Son Dakika


Advertisement