Sosyal medya fenomeni Ayhan Koç Isparta'da darp edildi - Son Dakika
3.Sayfa

Sosyal medya fenomeni Ayhan Koç Isparta'da darp edildi

Sosyal medya fenomeni Ayhan Koç Isparta\'da darp edildi

Isparta'da dün gece saatlerinde meydana gelen olayda, sosyal medya fenomeni Ayhan Koç ve ailesinin avukatı olduğunu belirten Şahin Polat, Ayhan Koç'un Ankara'da olduğunu ve sağlık durumunun iyi olduğunu açıkladı. İki grup arasında çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu Ayhan Koç dakikalarca darp edildi ve baygınlık geçirdi.

17.10.2023 14:01

Isparta'da dün gece saatlerinde 2 kişi tarafından darp edilen Ayhan Koç ve ailesinin avukatı olduğunu belirten Şahin Polat, Ayhan Koç'un Ankara'da olduğunu belirterek sağlık durumunun iyi olduğunu söyledi.

Isparta'da 2 kişi tarafından darp edilen "Benekli Ayhan" lakaplı sosyal medya fenomeni Ayhan Koç ve ailesinin avukatını olduğunu belirten Şahin Polat, sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Yapılan açıklamada, "Benekli Ayhan Koç Ankara'da, durumu iyi arayan soran herkese çok teşekkür ediyor. Teyitsiz, doğrulanmayan bilgi paylaşılmamasını rica ediyor. Ben de herkese teşekkür ederim. Çok seveni var çok kişi aradı, ilgilendiler sağ olsunlar" denildi.

Olay, gece saatlerinde İstanbul Caddesi üzerinde bulunan bir eğlence mekanının önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, aralarında "Benekli Ayhan" lakaplı sosyal medya fenomeni Ayhan Koç'un da bulunduğu iki grup arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesinin üzerine iki kişinin Ayhan Koç'u dakikalarca darp ettiği anlar cep telefonu kamerasına yansıdı. Tekme ve yumrukların havada uçuştuğu kavgada Ayhan Koç aldığı darbeler sonucu baygınlık geçirdi. Görüntülerde iki kadının ise kavgayı ayırmaya çalışması dikkatlerden kaçmadı. - ISPARTA

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Sosyal medya fenomeni Ayhan Koç Isparta'da darp edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement