Sultangazi'de Kadın Yol Kenarında Soyundu ve Trafik Kazasına Neden Oldu - Son Dakika
3.Sayfa

Sultangazi'de Kadın Yol Kenarında Soyundu ve Trafik Kazasına Neden Oldu

Sultangazi\'de Kadın Yol Kenarında Soyundu ve Trafik Kazasına Neden Oldu

Sultangazi'de bir kadın yol kenarında soyunmaya başladı ve trafiğin aksamasına neden oldu. İddiaya göre bu sırada bir trafik kazası meydana geldi. Kadın, olay yerinden kaçtıktan sonra polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

13.07.2023 11:05
SULTANGAZİ'de bir kadın yol kenarında soyunmaya başladı. Otomobillerin ve yoldan geçen vatandaşların şaşkın bakışları arasında kaldırımda bekleyen kadın iddiaya göre trafik kazasına da neden oldu. O anlar cep telefonu kamerası tarafından kaydedildi.

Olay, dün saat 15.30 sıralarında Malkoçoğlu Mahallesi Mahmutbey Caddesi yolunda meydana geldi. Yol kenarına gelen ve yabancı uyruklu olduğu öğrenilen kadın soyunmaya başladı. Yoldan geçen sürücülere el sallayan kadın, trafiğin aksamasına neden oldu. İddiaya göre bu sırada bir de kaza meydana geldi; seyir halindeki bir sürücü, önündeki ticari minibüse çarptı. Elbiselerini giyen kadın bir süre kaldırımda oturdu. Elindeki çantasıyla olay yerinden koşarak uzaklaşan kadın bu kez farklı bir noktada beklemeye başladı. Haber verilmesi üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi.Yaşanan o anlar cep telefonu kameralarına yansıdı. Polis ekipleri tarafından gözaltına alınanan kadının akli dengesinin yerinde olmadığı öğrenildi.


Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Sultangazi'de Kadın Yol Kenarında Soyundu ve Trafik Kazasına Neden Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement