Tadilat İçin Çıktığı Çatıda Baygınlık Geçirince İmdadına İtfaiye Yetişti - Son Dakika
3.Sayfa

Tadilat İçin Çıktığı Çatıda Baygınlık Geçirince İmdadına İtfaiye Yetişti

Tadilat İçin Çıktığı Çatıda Baygınlık Geçirince İmdadına İtfaiye Yetişti

Denizli’de tadilat için evinin çatısına çıkan yaşlı adam, çatıda baygınlık geçirdi.

12.11.2018 11:38

Denizli'de tadilat için evinin çatısına çıkan yaşlı adam, çatıda baygınlık geçirdi. Yaşlı adamı itfaiye ekipleri kurtardı.

Olay, Sarayköy ilçesi Gerila Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Süleyman Çeliker (65) isimli yaşlı bir adam, iki katlı evinin çatısındaki kiremitleri onarmak için çıktığı çatıda sırada baygınlık geçirdi. Çelik'ın çatıda fenalaştığını gören yakınları durumu 112 acil sağlık ve itfaiye ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri kurdukları merdiven yardımıyla Çeliker'i çatıdan indirerek sağlık ekiplerine teslim etti.

Çeliker, sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından tedavi edilmek üzere ambulansla Sarayköy Devlet Hastanesine kaldırıldı. - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Tadilat İçin Çıktığı Çatıda Baygınlık Geçirince İmdadına İtfaiye Yetişti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement