Tamir Ettiği Asansörün Altında Kalan Teknisyen Hayatını Kaybetti - Son Dakika
3. Sayfa

Tamir Ettiği Asansörün Altında Kalan Teknisyen Hayatını Kaybetti

Tamir ettiği asansörün altında kalan teknisyen hayatını kaybettiADANA - Adana'da bir apartmanın asansörünü tamir ederken asansörün düşmesi sonucu altında kalan teknisyen, tedavi altına alındığı hastanede hayatını kaybetti.

02.01.2019 14:04

Tamir ettiği asansörün altında kalan teknisyen hayatını kaybetti

ADANA - Adana'da bir apartmanın asansörünü tamir ederken asansörün düşmesi sonucu altında kalan teknisyen, tedavi altına alındığı hastanede hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre olay, merkez Yüreğir ilçesi Dadaloğlu Mahallesi'nde meydana geldi. Emre Adıyaman isimli teknisyen bir apartmanın asansörünün bakımını yapmak istedi. Adıyaman bir süre çalışırken, tamir ettiği asansörün üzerine düşmesi sonucu bakımını yaptığı asansör ile kabin arasında sıkıştı. Teknisyen sağlık ekiplerinin olay yerine gelmesiyle kurtarılıp özel bir hastaneye kaldırıldı. Tedaviye alınan Adıyaman, olaydan yaklaşık 2 saat sonra yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Teknisyenin cenazesi otopsi için adli tıp kurumu morguna kaldırıldı.

Tamir Ettiği Asansörün Altında Kalan Teknisyen Hayatını Kaybetti
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Tamir Ettiği Asansörün Altında Kalan Teknisyen Hayatını Kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement