Tekirdağ'da Jandarma Operasyonunda 5 Şüpheli Uyuşturucudan Yakalandı - Son Dakika
3.Sayfa

Tekirdağ'da Jandarma Operasyonunda 5 Şüpheli Uyuşturucudan Yakalandı

Tekirdağ\'da Jandarma Operasyonunda 5 Şüpheli Uyuşturucudan Yakalandı

Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığı tarafından düzenlenen operasyonlarda, Çerkezköy Gültepe Mahallesi'nde 4 şahsın evlerinde ve üstlerinde yapılan aramada bonzai, esrar ve metamfetamin ele geçirildi. Ayrıca Çorlu Esentepe Mahallesi'nde bir şahsın evinde yapılan aramada ise skunk bitkisi, kurutulmuş skunk, skunk tohumu ve çeşitli ekipmanlar bulundu. Şüpheliler gözaltına alındı ve soruşturma başlatıldı.

05.02.2024 12:35  Güncelleme: 07:07

Tekirdağ'da jandarma ekiplerince düzenlenen operasyonlarda 5 şüpheli uyuşturucudan yakalandı.

Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığınca Çerkezköy Gültepe Mahallesi'nde M.T., M.Y., N.T., S.D. isimli şahısların evlerinde ve üstlerinde yapılan aramada, 32 gram bonzai, 8 gram esrar, 0.5 gram metamfetamin 1 adet payp ele geçirildi. Şüpheliler ifadeleri alınmak üzere gözaltına alındı.

Çorlu Esentepe Mahallesi'nde V.Ö. isimli şahsın evinde yapılan aramada iklimlendirme yöntemi ile yetiştirilmiş, 6 kök skunk, 305 gram kurutulmaya bırakılmış skunk, 1 gram skunk tohumu, 1 adet hassas terazi, 2 adet esrar öğütücü, 2X2 metre ebatında iklimlendirme çadırı, 2 adet LED aydınlatma ışığı, 1 adet vantilatör, 1 adet Hava Nemlendiricisi, 1 adet termometre, 11 adet saksı ele geçirildi.

Şüpheli gözaltına alınarak soruşturma işlemlerine başlandı. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Tekirdağ'da Jandarma Operasyonunda 5 Şüpheli Uyuşturucudan Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement