Tinerle Ateş Yakmak İstedi, Alev Topuna Döndü - Son Dakika
Son Dakika Logo

Tinerle Ateş Yakmak İstedi, Alev Topuna Döndü

27.12.2017 23:01  Güncelleme: 23:35

İzmir'in Bornova ilçesinde ısınmak için tinerle ateş yakmak isteyen çocuk, tiner parlayınca güvenlik kameralarının önünde alev alev yandı.

İzmir'in Bornova ilçesinde, ısınmak için ateş yakmak isteyen bir çocuk, iddiaya göre yağ yerine tiner kullanınca bir anda alevler içinde kaldı. Yaşanan olay ise bir işyerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Tinerle Ateş Yakmak İstedi, Alev Topuna Döndü
ÇIĞLIK SESLERİNİ DUYAN ESNAF YARDIMA KOŞTU

Sosyal medyaya düşen bir görüntüye göre, Kemalpaşa Mahallesi'nde bulunan 5. Sanayi Sitesi'nde korkunç bir olay meydana geldi. İddiaya göre, ateş yakarak ısınmak isteyen bir çocuk, yağ yerine tiner kullanınca bir anda harlama oldu. Olay sonrasında çocuğun elbiseleri tutuşurken, çığlık seslerini duyan çevredeki esnaflar yardımına koştu.

GATA'YA GÖTÜRÜLDÜ

Talihsiz çocuk, durumun bildirilmesi üzerine sevk edilen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Vücudunun çeşitli yerlerinde yanıklar oluşan çocuk, havayolu ile Ankara'daki Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi (GATA) Yanık Tedavi Merkezi'ne sevk edildi. Burada tedavi altına alınan talihsiz çocuğun hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Tinerle Ateş Yakmak İstedi, Alev Topuna Döndü
SANİYE SANİYE GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI

Öte yandan, yaşanan olay başka bir işyerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntüledi. Görüntülerde, ateş yakmak isteyen çocuk, yağ yerine tiner kullanınca bir anda harlama oluyor. Alevler içinde kalan çocuk, yola doğru ilerlerken çocuğu gören çevredeki esnaflar yardımına koşuyor.

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Tinerle Ateş Yakmak İstedi, Alev Topuna Döndü - Son Dakika


Advertisement