Ukraynalı turist 200 bin liralık elektronik sigarayla yakalandı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Ukraynalı turist 200 bin liralık elektronik sigarayla yakalandı

18.10.2019 13:58  Güncelleme: 15:03

Bodrum Havalimanı'nda bir Ukraynalı turist, piyasa değeri yaklaşık 200 bin lira olan 7 bin 830 paket kaçak elektronik sigara ile yakalandı.

Bodrum Havalimanı'ndan Türkiye'ye giriş yapan Ukraynalı turistin valizlerini kontrol eden gümrük görevlileri, piyasa değeri yaklaşık 200 bin lira olan 7 bin 830 paket kaçak elektronik sigara ele geçirdi.

KURYE OLDUĞUNU İTİRAF ETTİ

Edinilen bilgiye göre; Ukrayna'dan tatil için Bodruma gelen Anatolie Yarmalenko (45), Bodrum- Milas Havaalanı'nda yanında getirdiği 7 adet valiz ile geçiş yaptığı sırada gümrük görevlileri tarafından kontrol için durduruldu. Turistin valizlerinde yapılan kontrolde 7 bin 830 paket kaçak elektronik sigara ele geçirildi. Kaçak mallara el konulurken Ukraynalı adam gözaltına alındı. İfadesi alınan Anatolie Yarmelenko, kurye olduğunu itiraf etti.

Ukraynalı turist 200 bin liralık elektronik sigarayla yakalandı

SINIR DIŞI EDİLDİ

Elektronik sigaraların piyasa değerinin 200 bin lira olduğu öğrenildi. Gözaltına alınan Yarmelenko, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Yarmelenko, 'ülkeye kaçak mal sokma' suçundan sınır dışı edildi.

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Ukraynalı turist 200 bin liralık elektronik sigarayla yakalandı - Son Dakika


Advertisement