Ümraniye'de tartıştığı kişiyi darbederek öldüren şüpheli tutuklandı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Ümraniye'de tartıştığı kişiyi darbederek öldüren şüpheli tutuklandı

Ümraniye\'de tartıştığı kişiyi darbederek öldüren şüpheli tutuklandı
03.10.2023 00:55

Ümraniye'de yaşanan olayda, Muhammed Can U. ile aralarında çıkan tartışma kavgaya dönüşmüş ve Can U. tarafından Murat Adkovayçin darbedilmiştir. Adkovayçin hastaneye kaldırılırken, Can U. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştır. Ancak Adkovayçin'in ölümü üzerine tekrar yakalama kararı çıkarılan Can U. tutuklanmıştır. Ayrıca Adkovayçin'in Fenerbahçeli futbolcu Joshua King'in özel şoförü ve koruması olduğu ve King'in golünü armağan ettiği kişinin de Adkovayçin olduğu belirlenmiştir.

Ümraniye'de tartıştığı kişiyi darbederek öldüren şüpheli tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, 25 Eylül'de Muhammed Can U. aralarında çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Murat Adkovayçin'i darbetti.

Adkovayçin, hastaneye kaldırılırken, gözaltına alınan Muhammed Can U, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Murat Adkovayçin'in, olaydan 3 gün sonra ölmesi üzerine, hakkında tekrar yakalama kararı çıkarılan Muhammed Can U. gözaltına alındı.

Şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede tutuklandı.

Öte yandan, maktul Adkovayçin'in Fenerbahçeli futbolcu Joshua King'in özel şoförü ve koruması olduğu, 1 Ekim'de Fenerbahçe ile Çaykur Rizespor arasında oynanan maçta King'in golünü armağan ettiği kişinin de Adkovayçin olduğu öğrenildi.

Kaynak: AA

Son Dakika 3.Sayfa Ümraniye'de tartıştığı kişiyi darbederek öldüren şüpheli tutuklandı - Son Dakika


Advertisement