Üsküdar'da Trafik Kazası: 2 Yaralı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Üsküdar'da Trafik Kazası: 2 Yaralı

31.01.2018 14:58

Üsküdar'da trafik kazası: 2 yaralı Kadın sürücünün kullandığı otomobil önce yayaya, sonra da 2 otomobile çarptı Kaza nedeniyle Çengelköy'ün trafiği felç olduİSTANBUL - Üsküdar Çengelköy'de kadın bir sürücünün kullandığı otomobil önce yayaya sonra da 2 otomobile çarptı.

Üsküdar'da trafik kazası: 2 yaralı

Kadın sürücünün kullandığı otomobil önce yayaya, sonra da 2 otomobile çarptı

Kaza nedeniyle Çengelköy'ün trafiği felç oldu

İSTANBUL - Üsküdar Çengelköy'de kadın bir sürücünün kullandığı otomobil önce yayaya sonra da 2 otomobile çarptı. Kazada karşıdan karşıya geçmeye çalışan yaya ile birlikte 2 kişi yaralandı.

Üsküdar Çengelköy Yalıboyu Caddesi üzerinde seyir halinde bulunan 34 KS 8535 plakalı Esmer Dişkaya'nın kullandığı otomobil, yolun karşısına geçmeye çalışan bir yayaya çarptıktan sonra aynı yolda seyir halinde bulunan 2 otomobile çarptı. Kazada otomobilin çarptığı yaya ağır şekilde, kazaya karışan bir başka araçta bulunan yolcu ise hafif şekilde yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Kaza nedeniyle Çengelköy'ün trafiği bir süre felç oldu. Kazayı gören vatandaşlar, "Çarpma sesi ile irkildim. Bir baktım yaya havada uçuyordu. Daha sonra da geldi benim aracıma çarptı" dedi. Hastaneye kaldırılan yaralıların tedavisi sürerken, kazada yaralanan ve sağlık durumu ciddi olan yayanın kimlik tespit çalışmalarının sürdüğü öğrenildi.

Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Üsküdar'da Trafik Kazası: 2 Yaralı - Son Dakika


Advertisement