Uyuşturucu satıp parasını alamayınca silahına sarıldı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Uyuşturucu satıp parasını alamayınca silahına sarıldı

06.06.2021 09:46  Güncelleme: 09:56

Bursa'da bir şahıs uyuşturucu sattığı müşterisinden parasını alamaması üzerine silahına sarıldı. Mehmet B.'yi sırtından vurarak ağır yaralayan şahıs, sonrasında ise kayıplara karıştı.

Dün akşam 20.00 sıralarında merkez Osmangazi ilçesi Çirişhane Mahallesi Yavuz Sokak'ta iddiaya göre A.A., uyuşturucu sattığı Mehmet B.'den ücretini alamayınca kapı önünde tartışmaya başladı.

SIRTINDAN VURDU

Tartışma büyüyerek kavgaya dönüştü. Kavga sırasında arbede yaşanırken, A.A., yanında bulundurduğu silah ile Mehmet B.'ye ateş açtı. Sırtından vurulan Mehmet B., kanlar içinde yere yığılırken, sesleri duyan komşuları durumu polis ve sağlık ekibine sevk edildi.

DURUMU AĞIR

Sağlık ekipleri ilk müdahalesi ile birlikte yaralı Mehmet B.'yi Çekirge Devlet Hastanesine kaldırdı. Yaralının durumu ciddiyetini korurken, olay yerinden kaçan şüpheli A.A.'yı bulmak için polis ekipleri çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Uyuşturucu satıp parasını alamayınca silahına sarıldı - Son Dakika


Advertisement