Sercan Yaşar etkin pişmanlıktan yararlanarak tahliye edildi - Son Dakika
Son Dakika Logo
3-sayfa

Sercan Yaşar etkin pişmanlıktan yararlanarak tahliye edildi

Sercan Yaşar etkin pişmanlıktan yararlanarak tahliye edildi
17.12.2025 23:23

Ünlülerin torbacısı olarak bilinen, Mehmet Akif Ersoy'un da tutuklandığı soruşturmada "uyuşturucu satışı" suçlamasıyla tutuklanan sosyal medya fenomeni Sercan Yaşar cezaevinden adliyeye getirilip ifade verdi. Etkin pişmanlıktan yararlanan Yaşar, itirafçı olup tahliye edildi.

Uyuşturucu soruşturması kapsamında tutuklanan fenomen ve işletmeci Sercan Yaşar, etkin pişmanlıktan yararlanarak tahliye edildi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen uyuşturucu soruşturması kapsamında "uyuşturucu madde bulundurma" ve "uyuşturucu satışı" suçlamasıyla tutuklanan sosyal medya fenomeni ve işletmeci Sercan Yaşar, bugün ifade vermek üzere adliyeye getirildi.

ETKİN PİŞMANLIKTAN YARARLANDI, SERBEST KALDI

Hakkında "Tutuklanınca her şeyi anlattı" iddiasının öne sürüldüğü Yaşar, adliyedeki ifadesinin ardından etkin pişmanlıktan yararlanarak tahliye edildi.

NE OLMUŞTU?

Soruşturma kapsamında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, son aylarda çok sayıda kişi hakkında işlem başlattı. Bu süreçte aralarında eski Habertürk Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Akif Ersoy ve fenomen Sercan Yaşar'ın da bulunduğu 10 kişi, "uyuşturucu madde kullanmak, bulundurmak ve kullanımına yer sağlamak "suçlamalarıyla tutuklanmıştı.

Son Dakika 3-sayfa Sercan Yaşar etkin pişmanlıktan yararlanarak tahliye edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (16)

  • Mustafa Görmüş Mustafa Görmüş:
    Ülkeye bak be. ADALET VE KALKINMA PARTİSİ SÖZDE. ÜLKEDE NE ADALET VAR NE KALKINMA, DİN DEDİNİZ İNSANLARI DİNDEN SOĞUTTUNUZ 225 71 Yanıtla
  • Erdal küpeli Erdal küpeli:
    her türlü haltı ye ondan sonra pişmanım de. birde üstüne serbest bıraksınlar. 211 8 Yanıtla
    Ali Levent Ali Levent :
    Adam görevini tamamladı. Bir de yatacak mıydı? 14 7
  • Tolga Akdemir Tolga Akdemir:
    Pudra'ya kaldığımız yerden devam o zaman. 136 11 Yanıtla
  • Ender Kervancıoğlu Ender Kervancıoğlu:
    Akapeli bunlar 97 31 Yanıtla
    Samet Samet:
    Süslü sülünün 1 numaralı işi. S. Peker ağabeye selamlar. 66 11
  • özkan çetin özkan çetin:
    demek ki sağlam bilgiler vermiş 70 5 Yanıtla
    Ali Levent Ali Levent :
    Evet sağlam bilgilermiş. Kime verdiğini söylemiş. Kimden aldığını sormak kimsenin aklına gelmemiş galiba. Kimden aldığını söylese, sonra o da kimden aldığını söylese... zincir en tepeye kadar gider. İşte o zaman uyuşturucu ile gerçek mücadele olur. 66 3
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement