Yalova'da otomobilin ortalığı savaş alanına çevirdiği kaza kamerada: 4 yaralı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Yalova'da otomobilin ortalığı savaş alanına çevirdiği kaza kamerada: 4 yaralı

08.10.2023 01:53

Yalova'da yabancı plakalı Tesla marka elektrikli otomobil, önce polis otosuna ardından park halindeki araçlara çarptı.

Yalova'da otomobilin ortalığı savaş alanına çevirdiği kaza kamerada: 4 yaralı

Kontrolden çıkan Tesla önce polis otosuna ardından park halindeki araçlara çarptı

YALOVA - Yalova'da yabancı plakalı Tesla marka elektrikli otomobil, önce polis otosuna sonrasında da park halindeki araçlara çarptı. 6 aracın birbirine girdiği kazada 2'si polis 4 kişi hafif şekilde yaralandı. Kaza anı güvenlik kameralarına anbean yansıdı.

Alınan bilgiye, Şehit Osman Altınkuyu Caddesinde hızlı bir şekilde ilerleyen yabancı plakalı Tesla elektrikli otomobil, Mimar Sinan Caddesi'nden kesiminde seyir halindeki sivil polis otosuna çarptı. Lüks otomobil daha sonra yol kenarındaki park halindeki araçlara vurdu. Biri motor toplam 6 aracın birbirine girdiği kazada, Tesla'daki sürücü ve yolcu ile polis otosundaki 2 memur hafif şekilde yaralandı.

Kazada polis otosu çarpmanın etkisiyle kaldırıma çıkarak o sırada kapalı olan eczanenin dış cephesine çaparak durabildi.

Yaralılar olay yerine gelen 112 acil servis ekipleri tarafından ambulansla Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kazayla ilgili tahkikat sürüyor.

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Yalova'da otomobilin ortalığı savaş alanına çevirdiği kaza kamerada: 4 yaralı - Son Dakika


Advertisement